Livrare gratuită de la 399,00 lei
Cumpărături sigure
Idosell security badge

Politica de returnare și reclamații

Puteți returna ușor și ieftin bunurile achiziționate de la noi.

Magazinului nostru vă oferă retururi cu costuri reduse pentru a cumpăra fără stresul și grija că returnarea comenzii va fi un proces ingreunat.

Cumpărătorul are dreptul ca în termen de 14 zile să se retragă din contract  fără a da un motiv. Deci, dacă marfa nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, ne-o puteți trimite înapoi în termen de 14 zile de la intentia de retur anunțată in prealabil Toate retururile din magazinul nostru sunt gestionate de un asistent foarte simplu pentru retururi, care vă oferă posibilitatea de a ne trimite pachetul înapoi.

Beneficiile pe care le obțineți cu ajutorul instrumentului de returnare din magazinul nostru.

Ușor

Procesarea unui retur a fost redusă la șase pași simpli. Sistemul vă generează automat o etichetă, pe care trebuie doar să o imprimați. În acest fel, nu pierdeți timp cu completarea manuală a documentelor!

Rapid și fără probleme

Prin automatizarea procesului, economisiți timp și nervi și nu trebuie să sunați sau să negociați condițiile de retur.

În mod convenabil

Generarea documentului de retur împreună cu etichetele coletelor se face prin intermediul expertului pentru retururi. Odată ce pachetul este gata, nu trebuie să așteptați curierul. Îl puteți livra în drumul dumneavoastră la orice sediu al firmei de curierat.

Ieftin

Taxa de retur este 20 lei și nu trebuie să o plătiți în momentul adăugării returului sau al generării etichetei - aceasta va fi dedusă din suma pe care v-o vom rambursa pentru bunurile returnate. Ne angajăm să vă satisfacem pe deplin.

În siguranță

Toate coletele returnate sunt asigurate până la o valoare de 200 lei.

Efectuați un retur în 3 pași simpli !3 pași simpli!

Cu magazinul nostru, nu trebuie să vă faceți griji că produsul pe care l-ați ales nu vi se potrivește sau nu corespunde așteptărilor dumneavoastră.

1 Imprimați formularul Generați documente de retur inclusiv etichete de adrese, și apoi să le tipăriți.
2 Trimiteți un pachet Așezați mărfurile ambalate împreună cu return document într-o cutie de carton și închideți-o bine.
3 Rambursare Vă veți primi banii înapoi până la 5 zile de la primirea returului de către noi.

Detalii privind etapele de predare a returului:

  • Conectați-vă la contul dvs. și apoi selectați bunurile pe care doriți să le returnați în panoul de retur;

  • În pașii următori, selectați returul, făcând clic pe opțiunea "Voi folosi returul magazinului" și alegând forma în care doriți să primiți banii returnați;

  • Vom emite o rambursare, în forma selectată în procesul de retur, în termen de 14 zile de la data la care suntem informați de decizia dvs. de a vă retrage din contract. Cu toate acestea, acest lucru va dura de obicei mai puțin timp. Este posibil să reținem rambursarea până când primim articolul sau până când furnizați dovada returnării.

Procedura de mai sus nu este o condiție pentru exercitarea dreptului legal de retragere din contract și nu îl limitează în niciun fel.

pixel